Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics – Khesari Lal Yadav

by :

जवानी तोहर झल झल झलके Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics Hindi
YouTube पर Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh का नया गाना बड़ी आसानी से Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke आ चुका है. इस गाने को Azad Singh ने लिखा और Dhananjay Mishra ने म्यूजिक दिया है.

Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics Hindi में निचे दे रखा है तो आप वहा से लिरिक्स को पढ़े.

जवानी तोहर झल झल झलके YouTube Trending में नहीं है. अगर Views बात करे तो इस गानों को बहुत Millions Views मिलेंगे.

Advertisements

Song’s Details

Movie : Dabang Sarkar
Singers : Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh
Music : Dhananjay Mishra
Lyricist : Azad Singh

Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics in MP3

Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics in Hindi

अगर आप जवानी तोहर झल झल झलके गाने के दीवाने है और अगर आपको Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song Lyrics चाहिये और वो भी हिंदी में………… तो हम आपको Lyrics Provide करवा रहे है.

आए राजा आजू बाजू
कती डोलेलाहो
खाली ताकेला कूचौ ना बोले ला हो

आए राजा आजू बाजू
कती डोलेलाहो
खाली ताकेला कूचौ ना बोले ला हो

Advertisements

रूप काइले बॅया अंजोर
ला तू हटो से बिटोर
हमर गठिया गोराई झलके

नहैलू कवने साबुन से मल के
जवानी तोहार झल-झल झलके

नहैलू कवने साबुन से मल के
जवानी तोहार झल-झल झलके

कहे पता दी ब्यूटी के फ़ॉर्मूला हो
जेकरे चलते भाइल गाल गुलगुला हो

छुए दा हूँके तबे ना पता लागी हो
बार्फ़ के सीलि हाउ की हाउ आगी होके हो
हम तो बानी उज़ार तू ता भाइला सॉवॅर
लागे घमा मई जल-जल के

नहैलू कवने साबुन से मल के
जवानी तोहार झल-झल झलके
नहैलू कवने साबुन से मल के
जवानी तोहार झल-झल झलके

More Songs of Khesari Lal Yadav 

Lyrics of Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke Song in English

ae raja aaju baju
kathi dolelaho
khaali takela kuchau na bole la ho

ae raja aaju baju
kathi dolelaho
khaali takela kuchau na bole la ho

roop kayiley baa anjor
laa tu hato se bitor
hamar gathiya gorayi jhalke

nahailu kon sabun se mal ke
jawani tohar jhal-jhal jhalke

nahailu kon sabun se mal ke
jawani tohar jhal-jhal jhalke

kahey pata di beauty ke formula ho
jekre chaltey bhayil gaal gulgula ho

chuey da humke tabey na pata laagi ho
baarf ke sili hau ki hau aagi hoke ho
hum to baani ujaar tu ta bhayila sawar
laagey ghama mai jal-jal ke

nahailu kon sabun se mal ke
jawani tohar jhal-jhal jhalke
nahailu kon sabun se mal ke
jawani tohar jhal-jhal jhalke

More Songs of Khesari Lal Yadav

Music Video of Jawani Tohar Jhal Jhal Jhalke

Slide Up
x